Hovedside Gildehalle
Helpensjon/Konferanser
Øvrige arrangementer
Aktiviteter/Underholdning
Arrangement Utland
Nedre Berg Gård

Spa

Vi tilbyr SPA-pakke som passer både for menn og kvinner, kollegaer eller venner, - som egen pakke eller som tillegg til et øvrig arrangement. Hvorfor ikke avslutte et kurs eller en konferanse med en SPA-pakke?

SPA-pakken fyller deg opp med ny energi, kreativitet, inspirasjon og motovasjon på livet i bonderomantiske omgivelser og vakker natur. Sillhet, ro og velbehag er hovedingrediensen – eller skal vi si hovedresultatet?

Vi setter gjerne sammen et SPA-opplegg for deg, - nedefor finner du de enkelte tilbud du kan velge:

Hudpleie fra norske hudpleie-produkter:
Hvordan stelle godt med huden og finne riktige produkter for menn og kvinner i alle aldre. Sminke med kun norske produkter Både menn og kvinner kan lære å bruke sminke til hverdag og fest.

Fargeanalyse:
Få hjelp til å finne dine riktige farger

Yoga:
Hele gruppen kan lære enkle øvelser for avstressing og ro, gode øvelser å ta med hjem - eller hvorfor ikke i fellesskap på jobben?

Stillhet, pust og meditasjon i musikkbad:
Det stille rom, enkle avslappings- og meditasjonsteknikker

Det kreative rom med farger, staffeli og inspirasjon:
Vi fyller et rom med staffeli, farger og pensler der dere kan boltre dere fritt og gi næring til kreativiteten. Veileder kan bistå med enkle teknikker, men målet er prosessen - ikke produktet.

Et SPA driver ikke behandlinger av sykdom og skade.
SPA betyr Soles Per Aqua, som er helse gjennom vann.
Begrepet stammer fra gresk mytologi, men ble ellers lansert i Amerika i 1991. Ønsket var å lage steder der mennesker kunne komme for å få ny energi, oppleve luksus og få motivasjon på livet.

Nedre Berg er langt fra Hellas og Gresk Mytologi, men det er norsk mytologi – Nedre Berg Gård er en gammel slektsgard med spor tilbake til Olav den Helliges tid. En spesiell gård som ønsker å tilby noe spesielt til dem som kommer hit!