Stab:
Ole
Berg:
Eier og vert på Nedre Berg Gård er utdannet sivilkøkonom
i Mannheim i Tyskland. Har 20 års erfaring i produktutyvikling
eksportarbeid og ledelse av arrangementer/messer/events i
Norge og utlandet. Et høydepunkt var å arrangere
toppmiddagene for IOC, Coca Cola, Kodak, Rank Xerox og øvrige
internasjonale ledergrupper under OL.. Har ledet planlegging
og gjennomføring av ca 800 arrangementer for norske
og internasjonale grupper. (se referanseliste)
Gretha
Øby:
Ansvarlig, kreativ kokk med 25 års erfaring som hotelkokk
på norske hoteller. Ansatt på Nedre Berg Gård
siden 1995 og kjent for sine fantastiske koldtbord og smakfulle
middager.
Botolv Gjeldaker:
Logistikkansvarlig på Nedre Berg Gård med allsidig
bakgrunn innen butikkdrift.
Musiker og dirigent for flere korps og brazzband.
Hilde Barli:
Serviceleder og innkjøper for restaurant og overnattingsdelen. 20 års
erfaring som
koldjomfru og restaurantmedarbeider.
Ole Gunnar Nagelsett:
Har bakgrunn fra drama/teater/musikkaktiviteter i 25 år.
Har drevet med regi, produksjon, komponering, tekstforfatting,
foredragsvirksomhet. Med sin allsidige erfaring kaller han
seg nå ”opplevelsesdesigner” og skreddersyr
egenutvikling i teamarbeid ut fra oppdragsgivers bestilling – under
betegnelsen: ”ETT SKRITT VIDERE”.
Tom Åge
Myhren:
Multi purpose, handy-man som gjør alt fra idé,
produktutvikling, gardsarbeid og håndverk, til ydteknisk
avvikling.
Peak Points: Nedre Berg goes Cracow og Western Party (550 gjester
høst 2002)
Leder idedugnader bl.a under Via Fantasia-konseptet.
Ebbe Hornemann:
Ingeniør med allsidig erfaring innen lyd, lysdesign,
scenedesign, flying av personer, pyroteknikk – innendørs
og utendørs fyrverkerier og div. effekter. Deltok under åpningsseremonien
på Lillehammer 94.
|