Hovedside Gildehalle
Helpensjon/Konferanser
Øvrige arrangementer
Aktiviteter/Underholdning
Arrangement Utland
Nedre Berg Gård

Stab:

Ole Berg:
Eier og vert på Nedre Berg Gård er utdannet sivilkøkonom i Mannheim i Tyskland. Har 20 års erfaring i produktutyvikling eksportarbeid og ledelse av arrangementer/messer/events i Norge og utlandet. Et høydepunkt var å arrangere toppmiddagene for IOC, Coca Cola, Kodak, Rank Xerox og øvrige internasjonale ledergrupper under OL.. Har ledet planlegging og gjennomføring av ca 800 arrangementer for norske og internasjonale grupper. (se referanseliste)

Gretha Øby:
Ansvarlig, kreativ kokk med 25 års erfaring som hotelkokk på norske hoteller. Ansatt på Nedre Berg Gård siden 1995 og kjent for sine fantastiske koldtbord og smakfulle middager.

Botolv Gjeldaker:
Logistikkansvarlig på Nedre Berg Gård med allsidig bakgrunn innen butikkdrift.
Musiker og dirigent for flere korps og brazzband.

Hilde Barli:
Serviceleder og innkjøper for restaurant og overnattingsdelen. 20 års erfaring som
koldjomfru og restaurantmedarbeider.

Ole Gunnar Nagelsett:
Har bakgrunn fra drama/teater/musikkaktiviteter i 25 år. Har drevet med regi, produksjon, komponering, tekstforfatting, foredragsvirksomhet. Med sin allsidige erfaring kaller han seg nå ”opplevelsesdesigner” og skreddersyr egenutvikling i teamarbeid ut fra oppdragsgivers bestilling – under betegnelsen: ”ETT SKRITT VIDERE”.

Tom Åge Myhren:
Multi purpose, handy-man som gjør alt fra idé, produktutvikling, gardsarbeid og håndverk, til ydteknisk avvikling.
Peak Points: Nedre Berg goes Cracow og Western Party (550 gjester høst 2002)
Leder idedugnader bl.a under Via Fantasia-konseptet.

Ebbe Hornemann:
Ingeniør med allsidig erfaring innen lyd, lysdesign, scenedesign, flying av personer, pyroteknikk – innendørs og utendørs fyrverkerier og div. effekter. Deltok under åpningsseremonien på Lillehammer 94.