Hovedside Gildehalle
Helpensjon/Konferanser
Øvrige arrangementer
Aktiviteter/Underholdning
Arrangement Utland
Nedre Berg Grd

bryllup

Bryllup  

Vi kan tilby 19 dobbelt rom til kr 440 pr pers inkl frokost, evt. brunsj kl 11.00 for et tillegg p kr 50 pr pers. Om flere skal overnatte er det plass til inntil 50 her p grden pr i dag -. Flere rom kan ordnes til samme prisniv p f.eks Birkebeineren Hotell p Lillehammer som har leiligheter og rom.

Bryllupsmiddag for inntil 30 kan vre i Hovedbygningen fra 1920. Inntil 60 kan gjennomfres i Stabburet med gjennomfrt antikk stil i et 350 r gammelt milj med 4 langbord. Gildehallen kan ogs benyttes og den kan inndeles lyssettes osv slik at det passer for den gruppen man nsker og denne passer best for grupper over 60 - helt til flere hundre personer. Alle 3 lokalene har dansegulv og CD-anlegg eller muligheter for live band.

Selve middagen kan velges fra menyen 3 retter 4 retter osv. – Se kjøkkenmeny til venstre! Maten er noe av det vi er mest anerkjent for og vi vant for eksempel konkurransen over alle hotellene i Hedmark og Oppland under olympiske vinterleker.

Som forslag kan det tilbys vordrink i stettglas med sukkerkant,
for eksempel jordbærdrink kr 75,-

3 glass vin etter liste eller avtalt etter våre forslag - i.h.t. forbruk ca 200 pr pers og oppover.

Kaffe / te buffè koster –opprigg og pynting i.f.m. bryllup kr 150,- pr pers. - kaker kan tas med selv
– eller vi kan bestille på bakeri for dere.

Avec koster f.eks. kr 85,- for Backe Gabrielsen cognac eller St. Halvard likør - etter forbruk. Vi har vanlige skjenkerettigheter og medbrakt kan ikke nytes annet enn inne på overnattingsrommene.

Etter dette kan det være fri bar (fra 80,- pr drink), bonger eller gjestene kan kjøpe drinker etter middagen selv.

Bordet dekkes vanligvis med heldekkende hvit duk og hvite servietter brettet som vifte. Normalt benyttes dekorasjoner i antikke gjenstander som står godt til stedet – eller dere kan bestille levende blomsteroppsatser/grupper for eksempel for ca 3 - 400,- pr stk pr. bordlengde.

Vi stiller opp bord med duk til gaver på avtalt plass.

Festen kan vare til kl 03.00 – da lokalene må stenges i.h.t. regelverket.

Det er gode muligheter for fotomotiver utendørs eller innendørs. for eksempel i den nye Gildehallen med troll, hekser og antikke motiver. (Flere fotografer har benyttet dette selv for brudepar som gifter seg privat)

Vi ser frem til å høre fra dere, og vennligst ring for spørsmål eller detaljer-eller det beste er å komme å se selv!